Thursday – September 26th

08:00 – 09:00 – Registration

09:00 – 09:15 – Welcome

09:15 – 10:15 – 8 common reasons for placental examination (Roberts) – 1 hour

10:15 – 10:30 – Coffee Break

10:30 – 11:30 – Placental infections (Roberts) – 1 hour

11:30 – 12:30 – Inflammatory Disorders of the Esophagus: It’s Not All GERD Anymore (Yantiss) – 1 hour

12:30 – 14:00 – Lunch Break

14:00 – 15:00 – Updates in Renal Cell Carcinomas with Clear Cell and Papillary Features (Hirsch) – 1 hour

15:00 – 15:30 – Coffee Break

15:30 – 16:30 – Updates in Renal Cell Carcinomas with Oncocytic Features (Hirsch) – 1 hour

16:30 – 17:30 – Slide Seminar: Sneaky Gastric Cancers and Their Mimics (Yantiss) – 1 hour

Friday – September 27th

09:00 – 10:00 – Gestational trophoblastic disease (Roberts) – 1 hour

10:00 – 10:15 – Coffee Break

10:15 – 11:15 – The Differential Diagnosis of Chronic Colitis (Yantiss) – 1 hour

11:15 – 12:15 – Celiac Disease and Its Mimics (Yantiss) – 1 hour

12:45 – 14:00 – Lunch Break

14:00 – 15:00 – A Contemporary Approach to Prostate Adenocarcinoma, Including Poor Prognostic Factors (Hirsch) – 1 hour

15:00 – 16:00 – 10 perinatal diagnoses you don’t want to miss (Roberts) – 1 hour

16:00 – 16:15 – Coffee Break

16:15 – 17:15 – Slide Seminar: TBA (Roberts) – 1 hour

17:15 – 18:15 – Slides seminar 1 – Slides from participants (1 hour)

18:15 – 20:00 – Cocktail

Saturday – September 28th

09:00 – 10:00 – Concerning Colorectal Polyps (Yantiss) – 1 hour

10:00 – 10:15 – Coffee Break

10:15 – 11:15 – Urothelial Carcinoma, Conventional versus Variant Morphology (Hirsch) – 1 hour

11:15 – 12:15 – Appendiceal Mucinous Neoplasms: Facts and Fiction (Yantiss) – 1 hour

12:15 – 13:45 – Lunch Break

13:45 – 14:45 – Having Fun with Testicular Tumors (Hirsch) – 1 hour

14:45 – 15:45 – An Approach to Biopsy Specimens in GU Pathology (slide seminar) (Hirsch) – 1 hour

15:45 – 16:00 – Closing remarks